Γίνε πιστοποιημένος εκπαιδευτής kitesurfing από την ΙΚΟ και κάνε το χόμπυ σου επάγγελμα!

Πάρε μέρος στο IKO Instructors Training Course

Στο Surf Club Keros στη Λήμνο μπορείς να πάρεις μέρος σε όλα τα απαραίτητα courses ώστε να πάρεις την πιστοποίηση IKO Level 1 Instructor.
Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:

May

12

 • 12-16 May 2018 / ASSISTANT INSTRUCTOR COURSE
 • 08.45

May

17

 • 17 May 2018 / FIRST AID COURSE
 • 08.45

May

18

 • 18-22 May 2018 / INSTRUCTOR TRAINING COURSE
 • 08.45
 • q-iconΓιατί να δηλώσω συμμετοχή;

  Μπορείς να αρχίσεις να διδάσκεις αμέσως μόλις ολοκληρώσεις το course, και να αποπληρώσεις πολύ εύκολα το κόστος όλης της επένδυσης (χρειάζονται μόνο 2-3 μαθήματα για να καλύψεις τα έξοδά σου). Και φυσικά μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για ευκαιρίες εργασίας σε όλο τον κόσμο, τις οποίες μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της IKO.

   

 • q-iconΓια ποιον είναι;

  Το course είναι σχεδιασμένο για άτομα που είναι ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο στο kitesurf. Είτε δεν έχεις διδάξει ποτέ ξανά, είτε έχεις διδάξει με δικές σου μεθόδους, το IKO θα σου δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, υποδομή και μεθοδολογία για να διδάσκεις εππαγγελματικά και με ασφάλεια, μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών. Το IKO ανοίγει μεγάλες πόρτες όσον αφορά την εύρεση εργασίας σε όλο τον κόσμο, οπότε ξεσκόνισε τον παγκόσμιο χάρτη σου και ψάξε που θα ζήσεις την επόμενή σου περιπέτεια!

 • q-iconΠώς να δηλώσω συμμετοχή;

  Απλά κάνε κλικ στο μεγάλο κουμπί παρακάτω, συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να επιβεβαιώσουμε την αίτησή σου. Η διαδικασία χρειάζεται ένα λεπτό.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Πώς να γίνω πιστοποιημένος εκπαιδευτής IKO Level 1.

1. Για να πάρεις μέρος πρέπει να πληρείς τις παρακάτω προυποθέσεις:

- Να είσαι άνω των 18 ετών

- Να είσαι  Level 3 kiteboarder (να μπορείς να ride-άρεις με όλους τους καιρούς, να βγάζεις εύκολα όρτσα, toe side riding, και άλματα τουλάχιστον)

-  να μπορείς να μιλάς, να συνεννοείσαι και να γράφεις στην Αγγλική γλώσσα με ευκολία (επίπεδο lower).  Όλο το course και οι ορολογίες είναι στα Αγγλικά.

2. Θα πρέπει να είσαι IKO Assistant Instructor

-Πριν το IKO ITC θα πρέπει να πάρεις μέρος στο ΙΚΟ Assistant-Instructor-Course που πραγματοποιείται εδώ στο Surf Club Keros στις 12-16 Μαίου, 2018.  Το κόστος αυτού του course είναι 400 ευρώ.  Εδώ θα μάθεις την βασική φιλοσοφία της ΙΚΟ όσον αφορά το riding και την διδασκαλία,  τα συστήματα ασφαλείας, το πως δουλεύει μια ΙΚΟ σχολή.  Μετά από αυτό το course θα μπορείς να διδάξεις μέχρι και το land based κομμάτι (IKO Level 1b).

 

 

3. Θα πρέπει να έχεις πρόσφατο δίπλωμα πρώτων βοηθειών

Αν δεν κατέχεις δίπλωμα πρώτων βοηθειών, έχεις 2 επιλογές:

-Να πάρεις μέρος στο FIRST AID MEDIC course που θα πραγματοποιηθεί εδώ στο Surf Club Keros στις 17 Μαίου 2018.  Το κόστος του course είναι 150 ευρώ.

-Να προσκομίσεις οποιοδήποτε πτυχίο πρώτων βοηθειών έως 1 μέρα πριν το ITC.  Η ΙΚΟ δέχεται πιστοποιήσεις από τον Ερυθρό Σταυρό, την PADI, και γενικότερα από τους περισσότερους διεθνείς οργανισμούς.

 

4. Να πάρεις μέρος στο Instructors Training Course

Μόλις πάρεις μέρος στα παραπάνω courses μπορείς να συμμετέχεις επιτέλους στο ΙΚΟ Instructors Training course.  Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να συμπληρώσεις το ITC_candidate_waiverform_EN_water και να μας το στείλεις υπογεγραμμένο και σκαναρισμένο.  Έπειτα θα πρέπει να προκαταβάλεις το 50% του συνολικού κόστους.

Once you have finalized your participation, your Examiner will send you pre-ITC material to start your preperation.  You will also have to take a pre-ITC test online.

Κατά τη διάρκεια του course θα εξετάσετε πρακτικές διδασκαλίας, ασφάλειας, μετεωρολογία, ψυχολογία κτλ.

Θα πρέπει επίσης κατά τη διάρκεια του course να περάσεις το riding test όπου θα πρέπει να αποδείξεις οτι είσαι Level 3 kiteboarder.  Η χρήση εξοπλισμού της σχολής είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια του course, και οι participants έχουν 50% έκπτωση για τις ημέρες πριν και μετά από το course.  Συνεπώς δεν χρειάζεται να φέρεις μαζί σου εξοπλισμό στο νησί.

 

Το κόστος του ITC είναι 790 ευρώ.  Όλες οι χρεώσεις είναι από τον τιμοκατάλογο της ΙΚΟ.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ